Πολιτικη

Περίπου 39 εκατομμύρια για έργα στην Πελοπόννησο

Τα χρήματα αυτά προέρχονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

 

Όπως δήλωσε, χαρακτηριστικά, η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Νικολάκου, η Περιφέρεια είναι η αποκλειστικώς υπεύθυνη για την κατανομή και διάθεση αυτών των πόρων.

 

Χαρακτήρισε, δε, "πρωτόγνωρα" τα ποσά που δόθηκαν, προκειμένου να αποζημιωθούν πληγέντες από φυσικές καταστροφές, εντός των ορίων της Περιφέρειας.

 

O κ. Πατσαρίνος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, ρώτησε για ποιο λόγο, όσον αφορά τις αθλητικές υποδομές, η Αργολίδα θα έχει στη διάθεσή της 1,5 εκατομμύριο, ενώ οι υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες από μισό εκατομμύριο.

 

Η κ. Νικολάκου, απάντησε πως "Όποιος τρέχει τα έργα, ανταμοίβεται..", εννοώντας πως όταν μια δράση είναι επιτυχημένη και αποκτά πρότυπο χαρακτήρα, εξασφαλίζονται ακόμα περισσότερα χρήματα για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η υλοποίηση ή εφαρμογή της.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.