Πολιτικη

Συνεργασία Περιφερειών Πελοποννήσου και Αττικής

Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου

 

Στην αγαστή συνεργασία των Περιφερειών Πελοποννήσου και Αττικής για την υλοποίηση του έργου της αποκατάστασης του δρόμου Σχίνος – Αλεποχώρι αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ευχαριστώντας για το λόγο αυτό την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου για τη συνεργασία, στο Περιφερειακό Συμβούλιο τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017. 

 

Η περιοχή του Σχίνου και του Αλεποχωρίου είναι ιδιαίτερα σημαντική, τόσο στο επίπεδο της οδικής σύνδεσης της Πελοποννήσου με την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, αλλά και στο επίπεδο του τουριστικού προϊόντος, ανέφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με το σχεδιασμό της περιφερειακής αρχής θα ολοκληρωθούν τα πεζοπορικά μονοπάτι στα Γεράνεια όρη, ώστε να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους στο εναλλακτικό τουριστικό προϊόν.

 

Ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε επίσης στις άμεσες παρεμβάσεις που έχει κάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αποκατάσταση της βατότητας του δρόμου, αλλά και στο γεγονός ότι έχει εξασφαλίσει ακόμα 8,5 εκατομμύρια ευρώ για την ολοκληρωμένη παρέμβαση τόσο για τη διάβρωση του δρόμου, όσο και των καταπτώσεων. 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.