Πολιτικη

Τρίπολη: Συνάντηση με το γραμματέα οργανωτικού της Ν.Δ. (vd)

Ο Στυλιανός Κονταδάκης γραμματέας οργανωτικού της NΔ, βρέθηκε στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης το απόγευμα της Τρίτης (17/10) για να συναντήσει τη Νομαρχιακή Επιτροπή.

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά μέσα, πριν ξεκινήσει η συνάντηση με τη Νομαρχιακή Επιτροπή, αναφέρθηκε στην περιοδεία που κάνει τις τελευταίες ημέρες σε όλους τους Νομούς της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων νήσων, εν όψη του προ συνεδρίου της ΝΔ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στην Πάτρα.

"Έρχομαι να ενημερώσω τις οργανώσεις μας, για τις προσυνεδριακές συσκέψεις και κάνω μια σειρά συσκέψεων ανά την Ελλάδα, επισκεπτόμαστε όλες τις οργανώσεις. Ο Νομός της Αρκαδίας είναι 44ος που περιοδεύω", είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος. 

"Προσπαθούμε να είμαστε κοντά στις Διοικήσεις και τους Προέδρους." Και συνέχισε ο κ. Κονταδάκης λέγοντας πως "Παρατηρώ ότι οι οργανώσεις μας βρίσκονται σε ύψιστο βαθμό ετοιμότητας."   

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.