Πολιτικη

Ολοκληρώνεται σημαντικός δρόμος για την Αρκαδία

Ένας σημαντικός δρόμος τόσο για την Αρκαδία όσο και για την Κορινθία ολοκληρώνεται.

 

Διαβάστε την ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη κ. Βαγγέλη Γιαννακούρα για το έργο: 

"Ο δρόμος Ορχομενός-Λίμνη-Μάτι Κορινθίας, ασφαλτοστρώνεται αυτές τις μέρες, τοποθετούνται μπάρες και γίνεται διαγράμμιση, ώστε να χρησιμοποιείται από τους κατοίκους της περιοχής.

Αποτελούσε αίτημα από την αρχή της θητείας μας και όταν βρέθηκαν τα χρήματα υλοποιήσαμε το έργο, προϋπολογισμού 500 χιλιάδων ευρώ.

Ο δρόμος είναι 5,5 χιλιόμετρα και στο πλαίσιο της εργολαβίας έγιναν και κάποιες παρεμβάσεις για την βελτίωσή του , ώστε να είναι ασφαλής και πιο σύντομος για τους οδηγούς.

 

Στην περιοχή θα υλοποιηθούν και άλλα έργα, όπως η σύνδεση του χωριού Λίμνη με τον εν λόγω δρόμο, θα βελτιωθεί ο δρόμος προς το χωριό Πανάγαλι και θα τοποθετηθούν και ποτίστρες για τους κτηνοτρόφους, ενώ μόλις "ξεμπλοκάρει" η διαδικασία με τους διαγωνισμούς, θα υλοποιήσουμε έργο βελτίωσης, ύψους 650 χιλιάδων ευρώ, στον αναδασμό της Κανδήλας."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.