Πολιτικη

Αρκαδία: Πώς και πού ψηφίζετε για την Κεντροαριστερά

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προεκλογική καμπάνια για την εκλογή αρχηγού του νέου κόμματος της Κεντροαριστεράς.

 

Την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, 928 κάλπες θα στηθούν σε όλη τη χώρα με ευθύνη της Επιτροπής Αλιβιζάτου. Όπως είναι φυσικό, οι τόνοι μεταξύ των υποψηφίων ανεβαίνουν όσο πλησιάζει η ώρα της αλήθειας. Ωστόσο, το ενδιαφέρον της κοινή γνώμης παραμένει σχετικά περιορισμένο.

 

Για να ψηφίσουν οι προσερχόμενοι, εκτός των προεγγραφέντων, οφείλουν να επιδεικνύουν ταυτότητα ή διαβατήριο, να συμπληρώνουν και να υπογράφουν την προβλεπόμενη αίτηση-δήλωση και να καταβάλουν για την κάλυψη της δαπάνης της ψηφοφορίας το ποσό των τριών ευρώ. Στον δεύτερο γύρο (19.11.2017), δικαίωμα ψήφου έχουν μόνον όσοι εκλογείς ψήφισαν στον πρώτο (12.11.2017).

Το ψηφοδέλτιο θα είναι ένα και θα περιλαμβάνει τα ονόματα όλων των υποψηφίων. Οι ψηφοφόροι θα εκδηλώνουν την προτίμησή τους σημειώνοντας έναν σταυρό προτίμησης

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πολίτες θα μπορούν να ψηφίζουν στο πλησιέστερο εκλογικό κέντρο και όχι σε αυτό που ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές.

Το Protagon δημοσιεύει και τους αναλυτικούς πίνακες και για την Αρκαδίας:

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.