Πολιτικη

Εξασφάλισε 160.000 για το Βασυνιώτειο η Περιφέρεια

160.000 ευρώ για το Βοσυνιώτειο εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κατανεμήθηκαν 160.000 ευρώ για το Βοσυνιώτειο Ίδρυμα, για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του, στο πλαίσιο της χορήγησης των προνοιακών επιδομάτων. 

"Συνεπής η Περιφέρεια Πελοποννήσου για ακόμα μια χρονιά τήρησε τη δέσμευσή της για την κάλυψη των αναγκών του Βοσυνιώτειου" δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, σημειώνοντας παράλληλα ότι "με τους πόρους που διαθέτει η περιφερειακή αρχή καλύπτει και τις οικονομικές υποχρεώσεις του εποπτεύοντα φορέα του Ιδρύματος, ο οποίος για πολλοστή φορά δεν έχει τηρήσει τη δέσμευση και υποχρέωσή του, σύμφωνα με το νόμο, να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες του βρεφονηπιακού σταθμού. 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αντιλαμβανόμενη τις πραγματικές ανάγκες και τη σημαντική κοινωνική αποστολή του Ιδρύματος στηρίζει τη λειτουργία του με αξιοπιστία και συνέπεια και ασκεί υπεύθυνα την κοινωνική της πολιτική".

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξασφάλισε επίσης, μέσω των προνοιακών επιδομάτων, σημαντική χρηματοδότηση για τις λειτουργικές ανάγκες και του συλλόγου ΑΜΕΑ Αρκαδίας. 

 

(Δελτίο Τύπου) 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.