Πολιτικη

"Τελειώνει" ο Λιαργκόβας από το Γραφείο Προϋπολογισμού

Σοβαρό πλήγμα στην αξιοπιστία του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους αποτελεί η παράθεση ανεπίκαιρων στοιχείων για το δημόσιο χρέος, όπως αποκάλυψε η χθεσινή "Εφ.Συν." στο βασικό της θέμα.

 

Με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο να εκφράζουν δημοσίως την έντονη δυσαρέσκειά τους, το κλίμα είναι βαρύ για τον επικεφαλής του Γραφείου Παναγιώτη Λιαργκόβα, ο οποίος μετά τον σάλο που προκλήθηκε χθες, παραδέχτηκε με καθυστέρηση την πρωτοφανή αυτή αστοχία.

 

Σημειώνεται ότι η θητεία τόσο του συντονιστή όσο και της Επιστημονικής Επιτροπής του Γραφείου Προϋπολογισμού λήγει στο τέλος Νοεμβρίου και, σύμφωνα με πληροφορίες της "Εφ.Συν.", δεν πρόκειται να ανανεωθεί, ειδικά μετά το χθεσινό "κερασάκι στην τούρτα".

 

Όπως εκτιμούν στο κυβερνητικό στρατόπεδο, ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Παναγιώτης Λιαργκόβας, το τελευταίο διάστημα δεν έχει κρύψει τις πολιτικές του προτιμήσεις. Άλλωστε το 2009 ήταν υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία.

 

ΠΗΓΗ: efsyn.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.