Πολιτικη

"Η συμμετοχή στις εκλογές δείχνει "υγεία" της δημοκρατίας"

Την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017, είναι οι εκλογές για την ανάδειξη του επικεφαλής της δημοκρατικής παράταξης. 

 

Δείτε την ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αύριο" κ. Κώστα Τζιούμη για τις εκλογές της 12ης Νοεμβρίου:

 

"Την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017, είναι οι εκλογές για την ανάδειξη του επικεφαλής της δημοκρατικής παράταξης. Μιας παράταξης ιστορικής, που ιδρύθηκε από τον Ελευθέριο Βενιζέλο και παρά τα κατά καιρούς λάθη της, προσέφερε τα μέγιστα στον τόπο μας.

Η πολύπλευρη κρίση που ταλανίζει την πατρίδα μας τα τελευταία έτη και οδήγησε σε τεκτονικές αλλαγές στις ζωές όλων μας, οφείλεται εκτός των άλλων και στο δικομματισμό, την ακραία κομματική αντιπαράθεση, το κομματικό κράτος και το διχασμό του λαού μας.

Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει η χώρα στο μέλλον, αφήνοντας πίσω την κρίση, είναι να διορθώσει τα κακώς κείμενα, αυτά που μας οδήγησαν έως εδώ. Η δημιουργία ενός δημοκρατικού τρίτου πόλου συμβάλλει τα μέγιστα προς την κατεύθυνση αυτή,γεφυρώνοντας το διχασμό που δημιουργείται στον λαό μας. 

Ένα πολυσυλλεκτικό, προοδευτικό, δημοκρατικό κέντρο θα είναι εγγυητής της Ευρωπαικής πορείας της πατρίδας μας και θα συνεισφέρει, χωρίς δημαγωγία και λαικισμό, στην διαμόρφωση της εθνικής γραμμής και του αυριανού παραγωγικού της μοντέλου.

Θα είναι στήριγμα στην παραγωγική Ελλάδα, αρωγός στους ανθρώπους που θέλουν να ζουν, να προοδεύουν και να προσφέρουν χωρίς την ανάγκη κομματικών διασυνδέσεων. 

Θέλω να πιστεύω ότι οι πολίτες, ανεξαρτήτου κομματικής προέλευσης, κατανοούν το διακύβευμα της Κυριακής, θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους και θα δώσουν στήριγμα στο νέο εγχείρημα.

Η συμμετοχή εξάλλου, δείχνει υγεία της δημοκρατίας."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.