Πολιτικη

ΔΕΗ Μεγαλόπολης: Δηλώσεις αρκάδων Βουλευτών στον Αρκαδία 938

Ο Αρκαδία 938 επικοινώνησε με Αρκάδες βουλευτές σχετικά με την πώληση μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης. Διαβάστε τις δηλώσεις τους.

 

Ο Αρκαδία 938 επικοινώνησε με τον Βουλευτή του Σύριζα Αρκαδίας σχετικά με τις λιγνιτικές μονάδες 3 και 4, καθώς και το ορυχείο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.

Ο κ. Παπαηλιού μας δήλωσε πως τίποτε δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, καθώς έχουμε να κάνουμε με μια διαπραγμάτευση που δεν έχει καμία σχέση με το μνημόνιο αλλά με την ενεργειακή πολιτική της Ε.Ε.

Επιπρόσθετα, ο Βουλευτής του Σύριζα επεσήμανε πως η δική του θέση περί μη πώλησης των μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης παραμένει αταλάντευτη, και, μάλιστα, σημείωσε πως την έχει καταθέσει εγγράφως "σε πολύ υψηλά ιστάμενο".

Τέλος, σημείωσε πως πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις του αρμοδίου Υπουργού, κ. Σταθάκη, οι οποίες, όπως ανακοινώθηκε, θα λάβουν χώρα την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου.

 

Επικοινωνήσαμε και με τον Βουλευτή της Δη.Συ., κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, σχετικά με το ζήτημα, καθώς, συν τοις άλλοις, είχε ασχοληθεί επισταμένως με αυτό ως Υφυπουργός κατά το παρελθόν.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος δεν θέλησε να πάρει θέση πριν γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο σχολίασε καυστικά το γεγονός πως, όταν είχε προταθεί από την Κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε το σχέδιο της "Μικρής ΔΕΗ", τότε ο Σύριζα το είχε απορρίψει, αποκλείοντας κάθε πώληση που θα αφορούσε την περιουσία της συγκεκριμένης ΔΕΚΟ. 

"Δεν τους άρεσε, βλέπετε, εκείνο το σχέδιο.." ήταν η όλο νόημα επισήμανση του κ. Κωνσταντινόπουλου...

 

Να σημειώσουμε πως ο Βουλευτής της N.Δ. στην Αρκαδία , ο κ. Βλάσης, είχε ,πολύ πρόσφατα, δηλώσει εμφατικά πως δεν πρέπει να πωληθεί καμία μονάδα της ΔΕΗ Μεγαλόπολης.

 

Τέλος, θυμίζουμε ότι το Περιφερειακό συμβούλιο έχει ήδη εγκρίνει ψήφισμα κατά της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ, ενώ το ίδιο έχει κάνει και ο Δήμος Μεγαλόπολης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.