Πολιτικη

Επίσκεψη Παπαηλιού στον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού την Παρασκευή (1/12), επισκέφθηκε και είχε συζήτηση με τον επανεκλεγέντα πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης "ΕΡΜΗΣ".

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

"Ο Γιώργος Η. Παπαηλιού, αναφέρθηκε στο οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης και ενόψει της ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης, στις θεσμικές παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και οι οποίες προωθούν την επιχειρηματικότητα, στα σχετικά χρηματοδοτικά εργαλεία και στην ίδρυση αναπτυξιακής τράπεζας.

Μετά δε την παρουσίαση των προβλημάτων του εμπορικού κόσμου από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, ο Γιώργος Η. Παπαηλιού   δεν αρνήθηκε, ότι υπάρχει πρόβλημα με τη φορολόγηση των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων, η οποία θα αμβλυνθεί παράλληλα με τη θετική εξέλιξη της οικονομίας και υποστήριξε την ανάγκη ευρύτερων συνεργειών στον εμπορικό τομέα και αποτελεσματικών ελέγχων, ώστε να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.