Πολιτικη

"Αγία" αντιπαράθεση για έργο σε Ι.Ν. της Κυνουρίας

Αντιδράσεις προκάλεσε η έγκριση της σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Ι.Μ Μαντινείας και Κυνουρίας για τη συντήρηση του ναού της Παναγίας Θεοτόκου στη Βόρεια Κυνουρία

Η έγκριση της σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Ι.Μ Μαντινείας και Κυνουρίας για τη συντήρηση του ναού της Παναγίας Θεοτόκου στη Βόρεια Κυνουρία, προκάλεσε την αντίδραση μέρους της αντιπολίτευσης, καθώς κρίθηκε δυσανάλογη η οικονομική συμμετοχή της Περιφέρειας - 111.000,00 - με αυτή της Εκκλησίας - 1.100,00.

Οπωσδήποτε, ακούστηκαν "χαριτωμένες" εκφράσεις, όπως το " Βοήθειά σας" που απηύθυνε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Πατσαρίνος, προς τον εισηγητή, κ. Γιαννακούρα.

Σε αυτό το σημείο, μάλιστα, ο κ. Τατούλης κάλεσε τον κ. Πατσαρίνο να "προσέξει". Η συντριπτική πλειοψηφία του Συμβουλίου ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικής Σύμβασης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.