Πολιτικη

Bρέντας: "Σκοπός μας να δείξουμε την πόλη μας" (video)

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κ. Σπύρος Βρέντας, μίλησε την Τρίτη (05/12) στο Δημαρχείο Τρίπολης για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Τρίπολης κατά τη διάρκεια των εορτών.

 

Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε με το άναμμα του δέντρου, την Τετάρτη (06/12) και με τη συμμετοχή 1.000 παιδιών, από πολλά σχολεία της πόλης. Τα παιδιά θα ξεκινήσουν από την πλατεία Άρεως και θα φτάσουν στην πλατεία Πετρινού, όπου θα πραγματοποιηθούν και οι υπόλοιπες δράσεις, που έχει οργανώσει ο Δήμος.

 

"Στην εξέδρα που έχει στηθεί έξω από το Μαλλιαροπούλειο θέατρο θα συγκεντρωθούμε και θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί", είπε ο κ. Βρέντας και συνέχισε:

 

"Οι δράσεις που προγραμματίζουμε είναι αρκετές. Συνολικά κατά διάρκεια των εορτών θα υπάρχουν 7 θεατρικές παραστάσεις εκ των οποίων 2 από αυτές θα προβληθούν και στο Λεβίδι και πιο συγκεκριμένα στο Μουσείο Παπαναστασίου και φυσικά όλες θα είναι δωρεάν". 

 

"Το σπίτι του Αγίου Βασίλη φέτος θα συγκεντρώνει παιχνίδια για να δώσει σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Όποτε τα παιδιά που δεν χρειάζονται κάποιο παιχνίδι να το δώσουν για καλό σκοπό".

 

Ο κ. Βρέντας μίλησε επίσης για το κόστος των εκδηλώσεων και για τα όσα είπε η αντιπολίτευση: 

 

"Η πληρότητα των ξενοδοχείο φτάνει το 80% , ενώ μέχρι τα Χριστούγεννα  προβλέπεται να φτάσει το 100%.

Νομίζουν ότι χαλάμε λεφτά, όμως ο δικός μας σκοπός είναι να δείξουμε την πόλη μας και να φέρουμε κόσμο. Από πολλά τουριστικά γραφεία έχουμε ενημερωθεί ότι θα μας επισκεφθούν από διάφορες περιοχές.

Αυτή η γιορτή γίνεται γνωστή και έχουμε προσφορές λόγω αυτού έτσι μειώνεται και το κόστος και κερδίζουμε φήμη ποιότητα και καλές προσφορές". 

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αναλυτικά 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.