Πολιτικη

Tζιούμης: "Να σταματήσουν τη σπατάλη δημοσίου χρήματος" (vid)

Ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο", Κώστας Τζιούμης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα, για να μιλήσει για το τεχνικό πρόγραμμα, για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης και τον προϋπολογισμό.

 

Τεχνικό Πρόγραμμα 

Ο κ. Τζιούμης είπε χαρακτηριστικά:"Για πρώτη φορά απουσίαζε ο δήμαρχος Δημήτρης Παυλής από τη συζήτηση του τεχνικού προγράμματος. Πρωτοφανές για το δημοτικό συμβούλιο, δε μπορεί να απουσιάζει ο δήμαρχος, δεν έχει ξανά γίνει κάτι παρόμοιο". 

"Το μόνο θετικό στο τεχνικό πρόγραμμα είναι η ανακαίνιση του Μαντζουνείου", συνέχισε ο ίδιος.

"Δυο είναι τα τινά που συμβαίνουν, πρώτον η πλήρης ανικανότητα του δήμου, που δε μπορεί να εκτελέσει έργα και δεύτερον νομίζουν ότι κρατώντας κάποια χρήματα μπορούν να ξεγελάσουν τους πολίτες. Πλέον οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο!"

 

Κόστος χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 

 

Στο κόστος των εκδηλώσεων αναφέρθηκε ο κ. Τζιούμης"120.000€ το κόστος των εκδηλώσεων, ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα, οι παιδικοί σταθμοί δεν έχουν πετρέλαιο, υπάλληλοι ΚΕΔΗΤ δεν έχουν πληρωθεί και ο δήμαρχος σπαταλά χρήματα".

Αναλυτικά τα ποσά:

Mια ξυλοπόδαρη για δυο ώρες 800€, δύο μακιγιέρ για 2 ώρες 1000€, ο συντονιστής για 2 ώρες 750€ και αγορά καλωδίου 1500 μέτρα με 1€ ανα μέτρο. 

"Δε μπορώ να διανοηθώ τα ποσά που θα πάρουν αυτοί οι άνθρωποι", είπε ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο". 

 

Video σε λίγο...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.