Πολιτικη

"Παυλής: Ο Δήμαρχος του τίποτα!"

Η συνέντευξη της 7ης Δεκεμβρίου του κ. Νίκου Τσιαμούλου χαρακτηρίστηκε από μια ολομέτωπη "επίθεση" στη δημοτική αρχή.

Ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα" δεν χαρίστηκε σε κανέναν και, μάλιστα, αναφέρθηκε με επικριτικό τρόπο και  στον κ. Πέτρο Τατούλη, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

 

Αναλυτικότερα, τα θέματα που έθιξε ο κ. Τσιαμούλος, με αφορμή το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ήταν τα εξής:

 

Σχολικά κτίρια. "Πρόσφατα είχαμε περιστατικό με πτώση σοβά σε σχολείο της πόλης, χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε θύματα. Εμείς εγκαλέσαμε τη δημοτική αρχή να ενεργήσει προτού έχουμε δυσάρεστα φαινόμενα."

 

ΔΕΥΑΤ. "Έχουμε καταγγελία από πολίτη πως, όταν επικοινώνησε με την επιχείρηση για να ρωτήσει το λόγο που διακόπτεται η παροχή του νερού, ουσιαστικά τον απείλησαν πως αν δεν κάνει οικονομία, θα του το κόψουν. Δεν είναι σωστή συμπεριφορά αυτή. Η ΔΕΥΑΤ οφείλει να ενημερώνει τους πολίτες και να μην τους φέρεται απαξιωτικά."

 

Σκουπίδια. "Κι άλλο πρόστιμο από την Περιφέρεια στο Δήμο, 25.000,00 ευρώ αυτή τη φορά. Ένα εκατομμύριο έχει φθάσει ο "λογαριασμός" των προστίμων εξαιτίας Αγίας Τριάδος και Αγίου Βλάση. Όσον αφορά τώρα τους "πανηγυρισμούς" του κ. Τατούλη για την αποκατάσταση του Πλατώματος, προφανώς βιάζεται να υλοποιήσει το έργο ο κ. Περιφερειάρχης γιατί έχει πληροφορηθεί πως υπάρχει απόφαση του ΣτΕ για το θέμα, η οποία είναι "καταπέλτης" για τον ίδιο, καταλογίζοντάς του Παράβαση Καθήκοντος".

 

Τεχνικό Πρόγραμμα Δήμου Τρίπολης. "Παγκόσμια πρωτοτυπία η απουσία του κ. Δημάρχου από τη σχετική συζήτηση. Αλλά, καλά έκανε ο κ. Παυλής. Ο Δήμαρχος του τίποτα κρύβεται γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια."

 

Κόντρα Προέδρων χωριών και δημοτικών συμβούλων. "Η διακοπή του πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου οφείλεται στη συμπεριφορά "φυλάρχων χώρας της υποσαχάριας Αφρικής" που έχουν υιοθετήσει ορισμένοι σύμβουλοι του κ. Παυλή. Είμαστε ευρωπαϊκή χώρα και τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες".

 

Προϋπολογισμός εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς. "Μεγάλο το ποσό για την παρούσα οικονομική συγκυρία. Κατά τα άλλα, αναρωτιέμαι γιατί να σπουδάζει κάποιος και να μην γίνεται ξυλοπόδαρος.."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.