Πολιτικη

Βλάσης: "Όποιος λέει αλήθειες, παύεται από τη θέση του!"

Με αφορμή τη μη ανανέωση της θητείας του Αρκά Καθηγητή Πανεπιστημίου και Οικονομολόγου, Παναγιώτη Λιαργκόβα, από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, ο Κώστας Βλάσης "ξεσπαθώνει" και πάλι κατά της Κυβέρνησης μέσω των social media.

Nα σημειώσουμε πως ο κ. Λιαργκόβας είναι στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην υποψήφιος της Ν.Δ. στην Επικράτεια. Παράλληλα, ως συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, έχει κριθεί, συνολικά, ως επιτυχημένος αλλά πρόσφατα κατηγορήθηκε για "λανθασμένα στοιχεία" που αφορούν την ελληνική οικονομία και δημοσιοποιήθηκαν μέσω της ετήσιας έκθεσης του συγκεκριμένου φορέα.

 

Oλόκληρη η ανάρτηση του Βουλευτή Αρκαδίας, έχει ως εξής:

 

"Τελικά σ' αυτήν την Κυβέρνηση όποιος λέει αλήθειες, οι οποίες όμως “ενοχλούν” τους κυβερνώντες, παύεται από τη θέση του!

Τέτοια είναι και η περίπτωση του - κατά γενική ομολογία επιτυχημένου - επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής κ. Παναγιώτη Λιαργκόβα, ο οποίος μάλιστα κατάγεται από την Αρκαδία. Ο καθηγητής κ. Λιαργκόβας κατείχε τη θέση του συντονιστή του εν λόγω γραφείου από το 2012 με 5ετή θητεία, η οποία και δεν θα ανανεωθεί καθώς η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρουσιάζεται ενοχλημένη από τις τελευταίες εκθέσεις του Γραφείου του Προϋπολογισμού. Ποιά είναι αυτά που επισήμανε ο κ. Λιαργκόβας;

Η ανάδειξη της πολιτικής υπερφορολόγησης τις κυβέρνησης, η κριτική στα υπέρ πλεονάσματα, το ψαλίδισμα των εκτιμήσεων για την ανάπτυξη και η αμφισβήτηση του αφηγήματος για καθαρή έξοδο στις αγορές.

Τα σχόλια δικά σας..."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.