Πολιτικη

"Δεν θα επιτρέψουμε να φτωχοποιηθεί η Μεγαλόπολη"

Με ανάρτησή της σε σελίδα κοινωνική δικτύωσης, η πολιτευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών, κ. Εύη Τατούλη, δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετη στην πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης.

Η κ. Τατούλη, που παρευρέθηκε την περασμένη Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, στο σχετικό συλλαλητήριο στη Μεγαλόπολη, κατηγορεί την Κυβέρνηση για προχειρότητα, ασάφεια και σπασμωδικότητα σε σχέση με το θέμα αυτό, καταλήγοντας πως δεν θα επιτραπεί η φτωχοποίηση της Μεγαλόπολης.

 

Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής:

 

"Όλοι εμείς εδώ στην Μεγαλόπολη, στην Πελοπόννησο είμαστε απέναντι στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ. Το μεγάλο μειονέκτημα των σχεδίων της κυβέρνησης είναι ότι δεν έχουν ξεκαθαρίσει ούτε τι επενδύσεις θα γίνουν, ούτε τι θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν, ούτε ποιες ακριβώς θα είναι οι εργασιακές σχέσεις, ούτε τι θα γίνει με τον ΕΑΠ (Ειδικό Αναπτυξιακό Πόρο) και το λιγνιτόσημο.

‘Όλα αυτά δείχνουν μία απίστευτη προχειρότητα και θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε κάθε πλευρά της Ελλάδας ότι η ιστορία της Μεγαλόπολης δεν είναι μία ιστορία ενός οποιουδήποτε τόπου, η ιστορία της Μεγαλόπολης είναι συνυφασμένη με αυτή της λιγνιτικής παραγωγής ενέργειας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να φτωχοποιήσει την Μεγαλόπολη."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.