Πολιτικη

Παπαζαχαρίας: Πόθεν έσχες και στους δικαστές!

"Ανεξήγητη η στάση των δικαστικών λειτουργών να αποφεύγουν το "πόθεν έσχες"

 

"Είναι ντροπή για τους δικαστές της χώρας μας, να αποφεύγουν να ενταχθούν στη διαδικασία του "πόθεν έσχες", αυτοί που πρώτοι και καλύτεροι θα έπρεπε να δώσουν το καλό παράδειγμα!

Το άσχημο είναι που έσπευσαν να τους υποστηρίξουν, στην άρνησή τους αυτή, με μιά φωνή Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, με την ομιλία τους οι εκπρόσωποι των κομμάτων αυτών, στη Γεν.Συνέλευση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος!

Η υπόθεση παίρνει περίεργη τροπή, από τη στιγμή που ο πρόεδρος του   Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας (ΣτΕ), διέκοπτε τον υπουργό δικαιοσύνης που βρίσκονταν στο βήμα, φωνάζοντας κάτω από το ακροατήριο για παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης, όταν ο υπουργός υποστήριξε πως οι δικαστές θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι και από μόνοι τους να δεχτούν κάτι τέτοιο!

Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, πως σε μία χώρα που οδηγήθηκε στα βράχια, εξ αιτίας κακών χειρισμών της νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας, αλλά και εξ αιτίας της αδράνειας κάθε άλλης εξουσίας, η κάθαρση από τους επίορκους και τους καταχραστές είναι επιβεβλημένη και προπαντός όταν αυτό είναι απαίτηση σύσωμου του Ελληνικού λαού!

Ως εκ τούτου λοιπόν θα πρέπει να καταλάβουν και οι δικαστές, πως η γυναίκα του Καίσαρα, θα πρέπει να αποδειχθεί και στη πράξη πως είναι τίμια, αφού στο πρόσφατο παρελθόν πολλοί δικαστές αποκαλύφθηκε ότι χρηματιζόντουσαν, και πολύ περισσότερο όταν υποβάλουν δήλωση "πόθεν έσχες" από το κατώτερο δημόσιο αξίωμα και θέση,  μέχρι τον ανώτερο πολιτειακό παράγοντα!!!"

 

Τάσος Παπαζαχαρίας - Συντονιστής Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.