Πολιτικη

Κούρος: "Ο κ. Δήμαρχος να σταματήσει τις μεθοδεύσεις"

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με μοναδικό θέμα πρόσκλησης (αρ. πρωτ. 57586/11.12.2017) την ανάκληση της υπ’ αριθ. 95/2017 απόφασης που είχε παρθεί ομόφωνα από την Επιτροπή για την απόρριψη μετατόπισης δικαιωμάτων του περιπτέρου του κ. Ψωμόπουλου Αργυρίου από την πλατεία Αγ. Βασιλείου στο χώρο του ΟΣΕ.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

"Η παραπάνω πρόσκληση, μας δημιουργεί πολλά ερωτήματα με τον τρόπο που ο Δήμαρχος κ. Παυλής και η Διοίκησή του χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα. Δεν κατανοούμε το λόγο για τον οποίο επανέρχεται το θέμα στην Επιτροπή, η οποία ήδη έχει αποφασίσει επ’ αυτού, και μάλιστα ομόφωνα. Τι άλλαξε κι επανέρχεται το θέμα; Επισημαίνουμε ότι πριν λίγο καιρό έγινε μετατόπιση του περιπτέρου του συγκεκριμένου κυρίου από την Κάτω Αγορά στην πλατεία Αγ. Βασιλείου.

Παρακαλείται ο κ. Δήμαρχος να σταματήσει τις μεθοδεύσεις και ν’ αποσύρει το θέμα διότι δεν υφίσταται κανένας λόγος να δημιουργεί πρόβλημα αξιοπιστίας στην Επιτροπή και πίεσης αυτής, η οποία με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου είχε αποφασίσει αρνητικά τηρώντας τη νομοθεσία περί περιπτέρων και εξετάζοντας λεπτομερώς τους λόγους του κ. Ψωμόπουλου.

 

Ηλίας Κούρος 

Δημοτικός Σύμβουλος"

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.