Πολιτικη

Νέα "επίθεση" Σμυρνιώτη σε Παυλή

"Μαύρα μεσάνυχτα έχει ο κ. Παυλής", δήλωσε σε συνέντευξή του ο κ. Σμυρνιώτης, απαντώντας σε δήλωση του κ. Δημάρχου στον arcadia 938.

 

Ο νυν Δήμαρχος είχε δηλώσει στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" πως "Περάσανε νύχτα από το Δημαρχείο κάποιοι", επιμένοντας πως τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει κανένα έργο υποδομής στην Τρίπολη.

 

Ο κ. Σμυρνιώτης, από την πλευρά του, αναφερόμενος στο δημοτικό συμβούλιο της 18ης Δεκεμβρίου και το δημοτικό προϋπολογισμό του 2018, είπε, μεταξύ άλλων, πως είναι πρωτόγνωρη η αδράνεια της δημοτικής αρχής η οποία δεν έχει υλοποιήσει κανένα έργο. Ευχήθηκε δε να προχωρήσει η ανάπλαση του Μαντζουνείου, έστω και τώρα.

 

Επιπρόσθετα, ο πρώην Δήμαρχος, απαντώντας στη θέση του νυν Δημάρχου περί ανυπαρξίας έργων υποδομής, είπε χαρακτηριστικά:

 

"Ας ρίξει ο κ. Παυλής ή όποιος άλλος το επιθυμεί, μια ματιά στο κλείσιμο του προηγούμενου ΕΣΠΑ. Δεν ξέρω τι θεωρεί ως έργα υποδομής ο κ. Παυλής. Ίσως τις αναζητήσεις θησαυρών ή τη διαχείριση των απορριμμάτων με...μηδενικό κόστος! Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τέτοια κατάντια για την πόλη. Κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται όλο και περισσότερο "γυμνός" ο Δήμαρχος."

 

Ο κ. Σμυρνιώτης, μάλιστα, ευχήθηκε να δοθεί, από τα Υπουργεία, η αρμοδιότητα για την τοπική διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο, "για να δούμε τι θα κάνει ο Δήμαρχος", όπως επεσήμανε.

 

Τέλος, αφού ο κ. Σμυρνιώτης αναφέρθηκε, για πολλοστή φορά, στις χαμένες ευκαιρίες χρηματοδοτήσεων από ευρωπαϊκά κονδύλια που απώλεσε η Τρίπολη λόγω αδιαφορίας και ανικανότητας- το πρόγραμμα "Jessica" για παράδειγμα που αξιοποιεί αυτή τη στιγμή ο Δήμος Καλαμάτας προκειμένου να έχει εξοικονόμηση ενέργειας-, στηλίτευσε την απουσία του Δήμου από τις Επιτροπές Παρακολούθησης των ΕΣΠΑ και την "ικανότητα" του κ. Παυλή "να δημιουργεί εχθρούς δεξιά κι αριστερά".

 

Οπωσδήποτε, δεν παρέλειψε να ευχηθεί "καλές εορτές σε όλους", ευχόμενος, ταυτόχρονα, " να δούμε το πρώτο έργο της δημαρχίας Παυλή το 2018".

 

  

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.