Πολιτικη

Τσιαμούλος: "Ο κ. Δήμαρχος ζει στον μικρόκοσμό του" (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Τετάρτη (20/12) ο επικεφαλής της παράταξης " Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" κ. Νίκος Τσιαμούλος σχολιάζοντας τα θέματα που συζητήθηκαν στα δύο προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια. 

Μερικά από τα θέματα που έθιξε ο κ. Τσιαμούλος είναι το ελλιπές πολιτιστικό καλοκαίρι στην Τρίπολη που ανάγκασε τους πολίτες να πηγαίνουν σε άλλες πόλεις, το ατύχημα στο 1ο ΕΠΑΛ, τις άδειες στους επιχειρηματίες για τα τραπεζοκαθίσματα αλλά και την πίστωση δικηγόρου για προσωπική υπόθεση του κ. Παυλή. Ζήτησε να αποσυρθεί το θέμα και να πληρώσει μόνος τους τις δικές του υποθέσεις ο κ. Παυλής  και όχι να μεταφέρει το κόστος στους πολίτες.

Τέλος, τόνισε πως ο κ. Παυλής ζει στον δικό του μικρόκοσμο, φαντασιώνεται ότι είναι ο καλύτερος Δήμαρχος που έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.