Πολιτικη

Τζιούμης: Μηδέν έργα, μόνο σπατάλες! (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Πέμπτη (21/12) λίγο μετά της 11:00 ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αύριο" κ. Κώστας Τζιούμης και σχολίασε τα θέματα των δύο τελευταίων Δημοτικών Συμβουλίων.

 

Ο κ. Τζιούμης σχολίασε τον προϋπολογισμό της δημοτικής αρχής επισημαίνοντας πως τα περισσότερα έργα δεν έχουν γίνει, απτή απόδειξη της ανικανότητας της δημοτικής αρχής. Δήλωσε πως  ο Δήμος δεν μπορεί  να διαχειριστεί ούτε τα λίγα χρήματα που έχει. Παρόλα αυτά πρόσθεσε πως γίνονται απίστευτες σπατάλες στις εκδηλώσεις προκαλώντας το αίσθημα των πολιτών δεδομένου της κατάστασης που βιώνουν.

Μεταξύ άλλων είπε πως ο κ. Παυλής δεν χρειάζεται να ανησυχεί διότι έχει κατακτήσει επάξια τον τίτλο του χειρότερου Δημάρχου, ενώ πρόσθεσε το αν έχουν γίνει έργα ή οχι τα τελευταία 15 χρόνια αυτό μπορούν να το κρίνουν καλύτερα οι πολίτες.

Ας σταματήσουν επιτέλους οι σπατάλες και ας ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της Τρίπολης, ώστε να μην κινδυνεύουν οι μαθητές.

Εν ολίγοις η παράταξη του κ. Τζιούμη πιστεύει πως το αποτέλεσμα της διοίκησης του κ. Παυλή είναι μηδέν.

Ακούστε σε λίγο τις αναλυτικές δηλώσεις του κ. Τζιούμη στο βίντεο...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.