Πολιτικη

Σμυρνιώτης: "Mε απλές πρακτικές θα αντιμετωπίζαμε την κακοκαιρία"

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σμυρνιώτης, αναφέρθηκε στην κακοκαιρία και στην επικινδυνότητα.

 

Ο ίδιος έγραψε συγκεκριμένα:

 

"Προπαραμονή Χριστουγέννων ο Ορχομενός Λεβιδίου διοργάνωσε για εξαιρετική βραδιά με άφθονο ρακόμελο, τσίπουρο, τσουκαλόκαφτο, τραχανά και φασολάδα.

Απόλυτη πληρότητα στα καταλύματα - άλλωστε το Λεβίδι αποτελεί τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό του Δήμου μας , γεμάτα τα μαγαζιά αλλά παντού χιόνι σχεδόν παγωμένο έκανε τις μετακινήσεις από δύσκολες έως επικίνδυνες.

Τόσο δύσκολο να περάσει ένα εκχιονιστικό κυρίως στους δρόμους προς τα καταλύματα και να πάει λίγο αλάτι στο παλιό Δημαρχείο του Λεβιδίου για να μπορούν ο πρόεδρος, οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι να συμβάλουν στον καθαρισμό του οικισμού;

Και η απομάκρυνση του μικρού εκχιονιστικού από το Λεβίδι που άμεσα επιχειρούσε σε αντίστοιχες περιπτώσεις και δεν χρειαζόταν να περιμένουν μέρες εκχιονιστικό από την Τρίπολη σε τι εξυπηρέτησε;

Τέλος πάντων, για να μη γκρινιάζουμε μέρες που είναι, με λίγη οργάνωση και απλές πρακτικές κινήσεις σίγουρα θα είχαμε αντιμετωπίσει την κακοκαιρία καλύτερα όχι μόνο στα λόγια αλλά στην πράξη.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.