Πολιτικη

Πληρότητα 100% στους ορεινούς προορισμούς της Αρκαδίας!

Πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών έγιναν το τριήμερο των Χριστουγέννων οι χειμερινοί προορισμοί στην Πελοπόννησο και ειδικότερα οι ορεινές περιοχές σε Αχαΐα, Κορινθία και Αρκαδία, όπου λειτουργούν χιονοδρομικά κέντρα. 

 

Επίσης, μεγάλη κίνηση καταγράφηκε και σε μη ορεινές περιοχές, όπως η Καλαμάτα και το Ναύπλιο.

 

Σχετικά με την κίνηση σε Κορινθία και Αρκαδία, η αντιπεριφερειάχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο απολογισμός είναι θετικός.

Όπως εξήγησε, η πληρότητα ήταν σχεδόν 100% στους ορεινούς προορισμούς, όπου λειτουργούν χιονοδρομικά κέντρα, δηλαδή στην ορεινή Κορίνθια, όπως τα Άνω Τρίκαλα, αλλά και στην ορεινή Αρκαδία, Δημητσάνα, Βυτίνα και σε όλη την περιοχή του Μαινάλου.

Ακόμη, πρόσθεσε ότι "καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να μην κλείσουν οι δρόμοι από τις χιονοπτώσεις".

Επιπλέον, σημείωσε ότι παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση στην Καλαμάτα, που προσπαθεί να έχει τουρισμό όλο τον χρόνο, αλλά αρκετοί ήταν και εκείνοι που επέλεξαν το Να

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.