Πολιτικη

Εύη Τατούλη: Μας κυβερνούν εθνικοσοσιαλιστές!

Συντελείται σήμερα μια ταξική διχαστική οικονομική γενοκτονία των τριτέκνων και πολύτεκνων οικογενειών είπε μεταξύ άλλων η πολιτευτής ΝΔ Αρκαδίας κ. Εύη Τατούλη.

 

Διαβάστε την δήλωση της κ. Τατούλη:

"Συντελείται σήμερα μια ταξική διχαστική οικονομική γενοκτονία των τριτέκνων και πολύτεκνων οικογενειών με την απόφαση της κυβέρνησης να περικοπούν τα επιδόματα τους, ενώ ταυτόχρονα επιδοτούνται οι οικογένειες με ένα και δύο παιδιά, 

 

Το έγκλημα αυτό όμως δεν μπορεί να το αφήσουμε να περάσει. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τον γκεμπελικό σχεδιασμό των εθνικοσοσιαλιστών που κυβερνούν να μπολιάσουν την κοινωνία με μίσος. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να υλοποιήσουν το σχεδιασμό τους να εξαντλήσουν δημογραφικά τη χώρα για να την μετατρέψουν σε ένα απέραντο hotspot. Ο φερετζές της προπαγάνδας περί μνημονιακών υποχρεώσεων το μόνο που κάνει είναι να αποκαλύπτει πόσο αισχροί  είναι αυτοί που σχεδιάζουν και υλοποιούν την κυβερνητική πολιτική.

 

Οι βουλευτές που θα ψηφίσουν αυτή τη διάταξη γίνονται αυτόματα ηθικοί αυτουργοί στο έγκλημα."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.