Πολιτικη

Κρίσιμη ενέργεια Κωνσταντινόπουλου στη Βουλή υπέρ Αρκαδίας

Ευτυχώς, που ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είναι σε επιφυλακή και, ταυτόχρονα, είναι ένας πολύ έμπειρος κοινοβουλευτικός...

Οφείλουμε να του ασκούμε κριτική αλλά και να επισημαίνουμε τις καίριες παρεμβάσεις του, όταν θεωρεί-στη συγκεκριμένη περίπτωση, απολύτως δικαιολογημένα- πως αδικείται η Αρκαδία.

Και για να έρθουμε στην ουσία: Σε ομιλία του στη Βουλή, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανέδειξε εμφατικά το θέμα της μείωσης της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος στην Αρκαδία καθώς και σε όμορους Δήμους των γειτονικών Περιφερειακών Ενοτήτων.

"Είναι απαράδεκτη η στάση της Κυβέρνησης να μειώνει τα οικιακά τιμολόγια σε τέσσερις νομούς της Δυτικής Μακεδονίας και μόνο στο Δήμο Μεγαλόπολης από την Αρκαδία"  δήλωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος και συνέχισε λέγοντας,"Να το κάνετε για όλη την Αρκαδία όπως αξίζει. Σας καλούμε να μην αδικήσετε τους πολίτες της Αρκαδίας, διαφορετικά τίθεται μεγάλο θέμα δικαιοσύνης". 

Τροπολογία κατέθεσαν στη Βουλή οι: κ.κ. Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας Βουλευτής Αρκαδίας, Μανιάτης Ιωάννης Βουλευτής Αργολίδος, Γρηγοράκος Λεωνίδας Βουλευτής Λακωνίας, Θεοχαρόπουλος Αθανάσιος Βουλευτής Επικρατείας, Κουτσούκος Γιάννης Βουλευτής Ηλείας, και Παπαθεοδώρου Θεόδωρος Βουλευτής Αχαίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ώστε να ενταχθεί συνολικά ο Νομός Αρκαδίας στη ρύθμιση για την μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και οι όμοροι Δήμοι των όμορων Περιφερειακών Ενοτήτων. 

Δείτε την τροπολογία ΕΔΩ

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.