Πολιτικη

Τσιαμούλος: Γιατί ψηφίσαμε "παρών" στο θέμα των προσφύγων (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα, Παρασκευή (19/1) ο Επικεφαλής της παράταξης " Τρίπολη - αλλάζουμε τα δεδομένα", κ. Νίκος Τσιαμούλος, σχετικά με το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Ο κ. Τσιαμούλος αναφέρθηκε στα θέματα που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ένα από τα θέματα που έθιξε είναι η έγκριση της φιλοξενίας των 240 προσφύγων στην Τρίπολη, στο συγκεκριμένο θέμα η παράταξή του ψήφισε "παρών", ως γνωστόν.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη διαμάχη που είχε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ , κ. Αναστάσιο Κακλαμάνο, τονίζοντας πως ο Πρόεδρος πρέπει να καταλάβει πως ο λόγος δεν δίνεται από εκείνον στους δημοτικούς συμβούλους αλλά από τον ίδιο τον λαό που τους έχει ψηφίσει.

Κλείνοντας έκανε και αναφορά και σε ένα θέμα που δημιουργήθηκε πρόσφατα αλλά δεν περιλαμβανόταν στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης (16/1), στην απόφαση της Κυβέρνησης να μειώσει τα τιμολόγια της ΔΕΗ μόνο για το Δήμο Μεγαλόπολης. Προσκάλεσε τους πολίτες στη σύσκεψη που έχει αποφασίσει ο Δήμος Τρίπολης την Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.