Πολιτικη

Φάκελος ΤΕΡΝΑ: Εξώδικη διαμαρτυρία Μπέζου

Συνέχεια στο "σήριαλ" της διαχείρισης των απορριμμάτων Πελοποννήσου δίνει η εξώδικη διαμαρτυρία της οικογένειας του κ. Μπέζου εναντίον του κ. Σιαμπή αλλά και της εταιρείας ΤΕΡΝΑ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο το σχετικό κείμενο, μαζί με τα συνημμένα έγγραφα που απεστάλησαν ή ,καλύτερα, κοινοποιήθηκαν σε κάθε ενδιαφερόμενο, μεταξύ αυτών και στο Γραφείο του Έλληνα Πρωθυπουργό αλλά και το... μισό Υπουργικό Συμβούλιο.

 

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε τι έχει συμβεί μέχρι τώρα σχετικά με την υπόθεση αυτή και ποιο είναι το διακύβευμα για Περιφέρεια Πελοποννήσου και Ελληνική Κυβέρνηση.

 

Να σημειώσουμε, ως οφείλουμε, πως την οικογένεια του κ. Μπέζου εκπροσωπεί το δικηγορικό γραφείο του κ. Τάκη Γατσόπουλου, πρώην Περιφερειακού Συμβούλου και Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου με την παράταξη "Πελοπόννησος Πρώτα", την μείζονα δηλαδή μειοψηφία του Συμβουλίου.

 

Εξώδικη διαμαρτυρία

 

Προσύμφωνο πώλησης 

 

Αρ.πρωτ. 2107-605 13-1-14

 

Συμβόλαιο πώλησης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.