Πολιτικη

Εκλογές Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου - Άγιος Πέτρος

Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός και Φυσιολατρικός σύλλογος Αγίου Πέτρου, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018. 

Ανακοίνωση - Πρόσκληση

"Καλούνται τα μέλη του πολιτιστικού και φυσιολατρικού συλλόγου Αγίου Πέτρου, σύμφωνα με την υπ' αρίθμου 1/2018 απόφαση του προσωρινού Δ.Σ σε Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 το πρωί στην αίθουσα του δημοτικού κτηρίου Αγίου Πέτρου με θέματα συζήτησης.

■ Έγκριση εγγραφής νέων μελών

■ Εκλογές για ανάδειξη Δ.Σ και εξελικτικής επιτροπής για την τριετία 2018-2019-2020

Σε περίπτωση ελλείψεως απαρτίας την πρώτη Δευτέρα (12/2/18) η Γ.Σ θα επαναληφθεί την επόμενη Δευτέρα (Καθαρά Δευτέρα, 19/2/18) στον ίδιο τόπο, ίδιο χρόνο χωρίς άλλη ειδοποίηση- πρόσκληση.

Αιτήσεις υποψηφιότητας για το Δ.Σ και την Ε.Ε θα γίνονται δεκτές μέχρι την Κυριακή 10:00 το βράδυ (11/2/18), στον πρόεδρο ή στην γραμματέα.

Υ.Γ: Αιτήσεις εγγραφής νέων μελών καθώς και φίλων μπορούν να γίνονται στους Νίκο Σακελλαράκη (πρόεδρο), Βασιλική Καραμαντζάνη (γραμματέα) και Κωνσταντίνο Βελλή (ταμίας)".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.