Πολιτικη

Διαμαρτυρία συνδικαλιστών πυροσβεστικής για τα εργασιακά

Ακολουθεί απόσπασμα από Δελτίο Τύπου της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών, σχετικά με συνεδρίαση των Ομοσπονδιών και των ενώσεων σωμάτων ασφαλείας και ενόπλων δυνάμεων.

 

 Δικαιώματα καταργούνται συνεχώς για όλους τους εργαζόμενους, ανεξάρτητα αν φοράνε στολή ή όχι.

 

Οι μειώσεις στους μισθούς μας συνεχίζονται, παρά τις όποιες θετικές αποφάσεις των δικαστηρίων.

 

Για όλους διαλύεται η κοινωνική ασφάλιση, διευρύνεται η απλήρωτη εργασία και απουσιάζουν τα μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας στη δουλειά.

 

Η μόνη διέξοδος για λύση στα προβλήματά μας, είναι ο συνεχής αγώνας μαζί με όλους τους εργαζόμενους και το λαό απέναντι στα αντεργατικά - αντιλαϊκά μέτρα των κυβερνήσεων και ανεξάρτητα από ποιό κόμμα θα είναι στην εξουσία. Οι ένστολοι πρέπει να βρούνε τρόπους για να δυναμώσουν την παρουσία και τη συμμετοχή τους στους αγώνες του λαού. Αυτή την ενότητα, τη φοβούνται όλες οι αντιλαϊκές κυβερνήσεις.

 

Ο συνδικαλισμός έχει ανάγκη από την εκπροσώπηση και τη συμμετοχή όλων των δυνάμεων που δραστηριοποιούνται και δεν διασπούν και διαχωρίζουν το κίνημα. Είτε συμφωνούμε μαζί τους είτε όχι. Μόνο έτσι μπορούν να μπουν οι βάσεις, για να δημιουργηθεί μια  πραγματική αγωνιστική συσπείρωση εργαζομένων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.