Πολιτικη

"Mε πόνο καρδιάς υπογράψαμε εκχώρηση των μονάδων της ΔΕΗ" (video)

Στο Παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης το πρωί της Δευτέρας (5/2) μίλησε στα τοπικά μέσα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σκορίνης Νίκος και ο Βουλευτής Αρκαδίας Παπαηλιού Γιώργος.

Ο κ. Σκορίνης θα πραγματοποιήσει διάφορες συναντήσεις με περίπου 45 φορείς της Αρκαδίας.

Στη συνέντευξή του ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων:

"Tο Περιφερειακό Συμβούλιο της Πελοποννήσου θα λάβει χώρα στις 24 Φεβρουαρίου και έχει στόχο την προσπάθεια επίτευξης ενός μοντέλου ανάπτυξης.  

Εμείς βάλαμε ως κυβέρνηση τον Ιανουάριο και το Σεπτέμβριο του 2015, τρεις βασικούς στόχους, αρχικά να βγούμε από τα μνημόνια, μετά να κρατήσουμε την κοινωνία "όρθια" και τέλος την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Αυτό το μεγάλο στοίχημα να εξελίξουμε τη χώρα πρέπει να γίνει. Υπάρχουν κρυφές πλευρές των προβλημάτων και δε θέλουμε να ετοιμάσουμε μόνοι μας το σχέδιο αυτό, αυτός είναι κι ο λόγος που θέλουμε να συναντηθούμε με φορείς και αυτό κάνουμε. 

Στην Αρκαδία θα συναντηθούμε με περίπου 45 φορείς, καταγράφοντας τη δυναμική και τη σκέψη των φορέων, θα λύσουμε ορισμένα προβλήματα και θα βάλουμε προτεραιότητες".

Στα αιτήματα και στις ανησυχίες των φορέων της Αρκαδίας αναφέρθηκε στη συνέχεια ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος λέγοντας:  

"Eνας κόσμος εξακολουθεί να λειτουργεί με παλιό τρόπο σκέψης, χρειάζεται μια μεγάλη τομή όλο αυτό το θέμα για να αλλάξει".

Για το θέμα της ΔΕΗ:

"Kάναμε μεγάλες προσπάθειες γι' αυτό το θέμα, μέσα σε αυτή τη διαδικασία αναγκαστήκαμε με πόνο καρδιάς να υπογράψουμε εκχώρηση των λιγνιτικών μονάδων και στη Μεγαλόπολη και στην Πτολεμαΐδα".

Για τις θέσεις εργασίας διευκρίνισε πως:"Δε θα χαθεί ούτε μια θέση εργασίας, ο Υπουργός Ενέργειας κ. Σταθάκης το είχε επιβεβαιώσει".

 

Στο αναπτυξιακό συνέδριο της Πελοποννήσου αναφέρθηκε επίσης κι ο Βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού.

Δείτε video με όσα είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σκορίνης Νίκος και ο Βουλευτής Αρκαδίας Παπαηλιού Γιώργος:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.