Πολιτικη

Δωρεά κτιρίου στον Δήμο Τρίπολης με... αίτηση ανταμοιβής

Mε μια ευχάριστη είδηση ξεκίνησε το Δημοτικό Συμβούλιο της 6ης Φεβρουαρίου 2018, καθώς ανακοινώθηκε πως δωρήθηκε στο Δήμο Τρίπολης οικόπεδο σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Ο δωρητής ονομάζεται Χρήστος Καπλάνης και παραχώρησε ποσοστό 50% του οικοπέδου, υπό την προϋπόθεση πως δεν θα πωληθεί.

 

Το οικόπεδο "φιλοξενεί" ένα από τα ιστορικότερα, διατηρητέα κτίρια της πόλης και βρίσκεται απέναντι από την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δίπλα στην Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της πόλης απέναντι στην οικογένεια Καπλάνη, ενώ και ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε πως ο χώρος θα αξιοποιηθεί κατάλληλα.

 

Ο δωρητής, που βρέθηκε στο συμβούλιο μαζί με τη σύζυγό του, αναφέρθηκε στην ιστορία του κτιρίου αλλά και στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη δωρεά. Ζήτησε δε, ως  κάποιου είδους ανταμοιβή, να μεριμνήσει ο Δήμος ώστε η κόρη του να βρει εργασία σε κάποιο φορέα του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.