Πολιτικη

Τσιαμούλος: "Έχετε αρχίσει και πιστεύετε τα ψέμματα που λέτε!"

"Απολαυστικός" ο έμμεσος διάλογος μεταξύ του κ. Τσιαμούλου και του κ. Παυλή

Ο κ. Τσιαμούλος είπε, μεταξύ άλλων και σε σχέση με όσα ήδη είχε αναφέρει για τη διαχείριση των απορριμμάτων ο κ. Παυλής, πως " Η περίπτωση σας, κ. Δήμαρχε χρήζει εξέτασης, έχετε αρχίσει και πιστεύετε τα ψέμματα που μας λέτε!"  για να λάβει την απάντηση από τον κ. Παυλή:

 

"Φαίνεται πως δεν είμαι εδώ, είμαι δίπλα για... καφέ, με αυτά που ακούω εδώ μέσα είναι σαν να μην μιλάω καν!"

 

Επί της ουσίας, ο κ. Τσιαμούλος κατηγόρησε τον κ. Παυλή πως σπατάλησε χρήματα σε μελέτες, χωρίς ουσιαστικό όφελος και ο κ. Παυλής είπε πως ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει αλλά δεν θα μπει στη διαδικασία να απαντήσει στον "φίλτατό του", κ. Τσιαμούλο.

 

Ο κ. Τσιαμούλος έθεσε, επίσης, εκ νέου, το ζήτημα των αδεσπότων, καθώς είχαμε πρόσφατα επίθεση εναντίον πολίτη-ο οποίος αναφέρθηκε και ονομαστικά-.

 

Στη δευτερολογία του, ο κ. Τσιαμούλος επέμεινε στο θέμα των αδεσπότων-καθώς δεν είχε πάρει απάντηση-, ενώ είπε πως "αυτό που κατάλαβα είναι πως μιλάω σε τοίχο"..

 

Ο κ. Παυλής, για το θέμα των αδεσπότων, δήλωσε πως έχει πάρει διαβεβαίωση από την υπηρεσία, πως, μέσα τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει η διαδικασία προκειμένου να γίνει ο ανάλογος διαγωνισμός για το χώρο. Επιπρόσθετα, τόνισε πως ο τρόπος υλοποίησης των διαγωνισμών της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει γίνει ιδιαίτερα δυσχερής και τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.