Πολιτικη

Απόφαση για απόκριες υπό... αίρεση

Μετά από πεντάλεπτη διακοπή, συνεχίστηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης της 6ης Φεβρουαρίου 2018 με βασικό θέμα τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, κ. Κακλαμάνος, πρότεινε, εφόσον δεν υπήρχε η απαραίτητη απόφαση-γνωμοδότηση της Δημοτικής Κοινότητας- η οποία δεν κατάφερε να συνεδριάσει-, να παρθεί η απόφαση έγκρισης και η τελευταία να μην ισχύσει αν η Δημοτική Κοινότητα-που θα συνεδριάσει στις 7 Φεβρουαρίου- δεν την υπερψηφίσει.

 

Mετά από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των δημοτικών συμβούλων, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση και πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. Παράλληλα, υποβλήθηκαν προτάσεις από την αντιπολίτευση για τη βελτίωση των εκδηλώσεων, ωστόσο όσες εξ αυτών περιελάμβαναν πρόσθετη χρηματοδότηση, απορρίφθηκαν από τη δημοτική αρχή ως θεμιτές και εύλογες μεν, ανεφάρμοστες δε.

 

H εισήγηση εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.