Πολιτικη

Συγκίνηση για το κλείσιμο του ΚΕΝ Τρίπολης (video)

Δηλώσεις για το σχεδόν βέβαιο κλείσιμο του Κέντρου Νεοσύλλεκτων Τρίπολης έκαναν οι κύριοι Κώστας Βλάσης και Ευάγγελος Γιαννακούρας στην ορκωμοσία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (9/2) στο 11ο πεζικό.

 

Αρχικά, ο Βουλευτής ΝΔ Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης, δήλωσε πως η σημερινή ορκωμοσία μόνο συγκίνηση και περιφάνεια μπορεί να προκαλέσει σε όσους την παρακολούθησαν και ελπίζει να μην είναι η τελευταία.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως "Εάν είσαι Αρκάς και Τριπολιτσιώτης, σίγουρα δεν θες να κλείσει το κέντρο". Παρόλα αυτά δήλωσε πως αν κάτι τέτοιο είναι καλύτερο για τον στρατό και την άμυνα της χώρας, ας γίνει. Και πως μια τέτοια κίνηση, εάν είναι μέρος του σχεδιασμού της κυβερνήσεως, καλό θα ήταν πρώτα να έχει συζητηθεί και μετά να αποφασιστεί. 

Απ'την μεριά του και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, φανερά συγκινημένος, δήλωσε ότι είναι συγκινητικές οι στιγμές της συγκεκριμένης ορκωμοσίας, καθώς βάσει των δεδομένων,  είναι η τελευταία. Ευχήθηκε να έρθουν άλλες δομές και να ενταχθούν στο 11ο Πεζικό και τόνισε πως δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η Τρίπολη δεν θα έχει το 11ο Σύνταγμα.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.