Πολιτικη

winamp wmp real qt

Τρίτη και... 13 συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

Με 28 θέματα ημερησίας διατάξεως, τα περισσότερα εκ των οποίων αφορούν δικηγορικές αμοιβές, θα συνεδριάσει την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου:

 

Σας καλούμε την 13η Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 16.00 να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα: 

 

Συγκρότηση Επιτροπών παραλαβής συμβάσεων παροχής γενικών υπηρεσιών έτους 2018 

Συγκρότηση Επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής συμβάσεων προμηθειών έτους 2018 

Συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής αξιολόγησης προσφορών έτους 2018 για προμήθειες μικρότερης ή ίσης αξίας των 20.000,00 €

Αποδοχή εφαρμογής προγράμματος δακοκτονίας έτους 2018 στο Δήμο Τρίπολης

Περί διαγραφής ή μη οφειλής από παράβαση Κ.Ο.Κ 

Αναμόρφωση προυπολογισμού για την εξόφληση λογαριασμού τόκων υπερημερίας έργου: «Ανάπλαση – Διαμόρφωση οδών 28ης Οκτωβρίου και Ουάσιγκτων»

Καθορισμός αμοιβής κ. Αγγελόπουλου – Χρονόπουλου Πολύβιου του Ιωάννη δικηγόρου Τρίπολης σύμφωνα με την αριθμ. 69/2018 απόφαση της οικονομικής επιτροπής. 

Καθορισμός αμοιβής κ. Αρμόνη Μιχαήλ του Αριστείδη δικηγόρου Τρίπολης σύμφωνα με την με αριθμ. 70/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. 

Καθορισμός αμοιβής κ. Αρμόνη Μιχαήλ του Αριστείδη δικηγόρου Τρίπολης σύμφωνα με την με αριθμ. 71/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Καθορισμός αμοιβής κ. Αρμόνη Μιχαήλ του Αριστείδη δικηγόρου Τρίπολης σύμφωνα με την με αριθμ. 72/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής

Καθορισμός αμοιβής κ. Αρμόνη Μιχαήλ του Αριστείδη δικηγόρου Τρίπολης σύμφωνα με την με αριθμ. 73/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής

Καθορισμός αμοιβής κ. Αγγελόπουλου – Χρονόπουλου Πολύβιου του Ιωάννη δικηγόρου Τρίπολης σύμφωνα με την αριθμ. 74/2018 απόφαση της οικονομικής επιτροπής. 

Καθορισμός αμοιβής κ. Σαμπράκου Πέτρου του Θεοδώρου δικηγόρου Τρίπολης σύμφωνα με την αριθμ. 86/2018 απόφαση της οικονομικής επιτροπής. 

Καθορισμός αμοιβής κ. Σαμπράκου Πέτρου του Θεοδώρου δικηγόρου Τρίπολης σύμφωνα με την αριθμ. 87/2018 απόφαση της οικονομικής επιτροπής. 

Καθορισμός αμοιβής κ. Σαμπράκου Πέτρου του Θεοδώρου δικηγόρου Τρίπολης σύμφωνα με την αριθμ. 88/2018 απόφαση της οικονομικής επιτροπής. 

Καθορισμός αμοιβής κ. Οικονομόπουλου Αντωνίου του Γεωργίου, δικηγόρου Τρίπολης σύμφωνα με την αριθμ. 88/2018 απόφαση της οικονομικής επιτροπής. 

Καθορισμός αμοιβής κ. Οικονομόπουλου Αντωνίου του Γεωργίου, δικηγόρου Τρίπολης σύμφωνα με την αριθμ. 100/2018 απόφαση της οικονομικής επιτροπής. 

Καθορισμός  αμοιβής κ. Οικονομόπουλου Αντωνίου του Γεωργίου, δικηγόρου Τρίπολης σύμφωνα με την αριθμ. 101/2018 απόφαση της οικονομικής επιτροπής. 

Καθορισμός αμοιβής κ. Οικονομόπουλου Αντωνίου του Γεωργίου, δικηγόρου Τρίπολης σύμφωνα με την αριθμ. 102/2018 απόφαση της οικονομικής επιτροπής. 

Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής Γενικών Υπηρεσιών 

Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής Γενικών Παρεχόμενων Υπηρεσιών 

Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής Γενικών Παρεχόμενων Υπηρεσιών 

Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής Υπηρεσιών 

Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής Υπηρεσιών 

Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής  Γενικών Υπηρεσιών 

Έγκριση διενέργειας υπηρεσίας «Επισκευή και συντήρηση των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Τρίπολης έτους 2018

Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης και διαμόρφωση τμήματος οδού στην Τ.Κ. Μανθυρέας»

Ψήφιση πίστωσης για τη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στους πλημμυροπαθείς του Δήμου Τρίπολης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.