Πολιτικη

O Τσιρώνης σε Κάψια, Δάρα και Κανδήλα

Επίσκεψη στην Κανδήλα θα πραγματοποιήσει ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσιρώνης την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τοπικού Οργανισμού Εγγύων Βελτιώσεων Έλους Κανδήλας ο αναπληρωτής υπουργός, θα βρίσκεται στο καφενείο του Μερκούρη στην Κανδήλα, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30, προκειμένου να συζητήσει με τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Όπως ανακοινώθηκε, ολόκληρο το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Τσιρώνη θα έχει ως εξής:

 

Στις 14-2-2018 ημέρα Τετάρτη ο Αναπληρωτής Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης θα επισκεφθεί για να ενημερώσει και να συζητήσει με αγρότες και κτηνοτρόφους στις περιοχές της Αρκαδίας σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

Ώρα  11.00  Επίσκεψη γνωριμίας στο οινοποιείο Βαγγέλη Καλόγρη στου Κάψια.

 

Ώρα  13.00  Συνάντηση και συζήτηση με Αγρότες - Κτηνοτρόφους και προέδρους κοινοτήτων στο κέντρο «Δροσιά» στου Δάρα.

 

Ώρα  17.30  Συνάντηση και συζήτηση με Αγρότες-Κτηνοτρόφους και προέδρους κοινοτήτων στο Πνευματικό Κέντρο «Παπαναστάσης» στο Λεβίδι.

 

Ώρα  19.30  Συνάντηση και συζήτηση με Αγρότες-Κτηνοτρόφους και προέδρους κοινοτήτων στη Κανδήλα στη καφετέρια «Παρά πέντε».

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.