Πολιτικη

Πανούση: "Φιέστα" του μεγάλου κεφαλαίου το Αναπτυξιακό (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Τρίτη (13/2) η κ. Παναγιώτα Πανούση, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εργασίας και του Σωματείου Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες των καταστημάτων και Α.Ε του νομού Αρκαδίας.

Η κ. Πανούση ανακοίνωσε πως το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και το Σωματείο εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες των καταστημάτων και ΑΕ του νομού Αρκαδίας και το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων μετά από σύσκεψή τους αποφάσισαν, ενώ θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου στην Τρίπολη,να διοργανώσουν συλλαλητήριο την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

"Το Αναπτυξιακό Συνέδριο πραγματοποιείται για να περάσει η κυβέρνηση τα μηνύματα πως τα δύσκολα πέρασαν και πως θα σταματήσουν τα αντιλαϊκά μέτρα", δήλωσε, μεταξύ άλλων, η κ. Πανούση.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: Ξέρουμε πολύ καλά πως κανένας επιχειρηματίας δεν επενδύει για να δώσει εισόδημα στον εργαζόμενο, επενδύει για να βγάλει κέρδη... Το Αναπτυξιακό Συνέδριο αφορά τους μεγαλοεπιχειρηματίες"

Τέλος, κάλεσε όλα τα τα εργατικά σωματεία, εμπορικούς, εργατικούς συλλόγους και άλλους φορείς του νομού Αρκαδίας αλλά και της Περιφέρειας να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου, να διαδηλώσουν και να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματά τους.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.