Πολιτικη

Κίνημα Αλλαγής: "Δεν στηρίζουμε Τατούλη"

Το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι διατεθειμένο να στηρίξει την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο σχεδιασμός που ετοιμάζουν στη Χαριλάου Τρικούπη περιλαμβάνει το ενδεχόμενο της απλής αναλογικής, καθώς η Κυβέρνηση θα προωθήσει τελικά την αλλαγή του εκλογικού νόμου σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά.

 

Σύμφωνα λοιπόν με τη Χαριλάου Τρικούπη "Η απόφαση είναι ότι καμία Περιφέρεια και κανένας Δήμος δεν θα γίνει κερκόπορτα για τον ΣΥΡΙΖΑ".

 

Με δεδομένο ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν εμφανίζεται διατεθειμένο να στηρίξει ξανά την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκρίνεται από στελέχη του κόμματος που εκλέγονται στην περιοχή η υποψηφιότητα της πρώην Βουλευτού Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Νάντιας Γιαννακοπούλου ή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη και πρώην βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ Γιάννη Πανούση.

 

Τον τελευταίο καιρό οι συζητήσεις που αφορούν στην στρατηγική που θα ακολουθήσει το Κίνημα Αλλαγής στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι πολλές και σύμφωνα με το δημοσίευμα το Κίνημα Αλλαγής θα έχει αξιόμαχες υποψηφιότητες και διάταξη "όχι μάχης, αλλά νίκης".

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.