Πολιτικη

winamp wmp real qt

Στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης το Αναπτυξιακό Συνέδριο

Όπως ανακοίνωσε η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Νικολάκου, στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2018 θα διεξαχθεί, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, το δέκατο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο.

Η ενημέρωση έγινε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου της 14ης Φεβρουαρίου.

 

Η κ. Νικολάκου τόνισε πως το συνέδριο πρέπει να αποτελέσει ουσιαστική διαδικασία και όχι να εξελιχθεί σε επικοινωνιακό "show".

 

Επιπρόσθετα, επισημάνθηκε πως τα συνέδρια αποτελούν μια κυβερνητική πρωτοβουλία που συνδιοργανώνεται από την εκάστοτε Περιφέρεια.

 

Ανακοινώθηκε, επίσης, πως, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα συμμετάσχουν στις εργασίες του οι περισσότεροι από τους Υπουργούς, γεγονός, που όπως ανέφερε η κ. Αντιπεριφερειάρχης, αποτελεί μια "χρυσή" ευκαιρία για την αυτοδιοίκηση, προκειμένου να συζητηθούν και να αποφασιστούν σημαντικές τομές.

 

Τέλος, η κ. Νικολάκου δήλωσε πως το Αναπτυξιακό Συνέδριο δεν προσφέρεται για εκδηλώσεις "στείρας αντίδρασης".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.