Πολιτικη

"Αν θέλετε σόου, πηγαίνετε σε στούντιο και δώστε τα όλα!"

H διοργάνωση του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Πελοποννήσου αποτέλεσε θέμα της ημερήσιας διάταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου, πέρα από την εισήγηση της κ. Νικολάκου για το θέμα.

Ο κ. Πατσαρίνος, επικεφαλής της παράταξης "Πελοπόννησος Πρώτα", τόνισε πως είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση αλλά θα μπορούσε να αξιοποιηθεί καλύτερα, μετά από εκτενή συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο και όχι μέσα από συνοπτικές τοποθετήσεις. 

O κ. Δολτσινιάδης, επικεφαλής της παράταξης που πρόσκειται στη "Χρυσή Αυγή", τόνισε πως όντως είναι μια ευκαιρία για την Περιφέρεια, μέσω του συνεδρίου, να ζητήσει περισσότερες αρμοδιότητες από την κεντρική εξουσία.

Ο κ. Γόντικας, της "Λαϊκής Συσπείρωσης",  δήλωσε, εμφατικά, πως πρόκειται για "φιέστα αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης του λαού", καθώς μόνο διακύβευμα είναι η ανάκαμψη του μεγάλου κεφαλαίου (και) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

O κ. Τζαμουράνης, επικεφαλής της παράταξης "Α.ΝΤΑΡ.ΣΥ.Α" όπως είπε, έβαλε κάποια "ενοχλητικά ερωτηματικά", καθώς αναρωτήθηκε, ρητορικά, "Για ποια ανάπτυξη μιλάμε, προς όφελος ποιου και στην πλάτη ποιανού". Δήλωσε πως ο κ. Τσίπρας είναι ανεπιθύμητος, όσον αφορά την παράταξή του, στην Περιφέρεια και, συνακολούθως, δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στο Συνέδριο.

Στο σημείο αυτό, έντονη ήταν η αντίδραση της κ. Νικολάκου, καθώς θεώρησε πως η τοποθέτηση του κ. Τζαμουράνη έθιγε την αιρετή, θεσμική ιδιότητα των κ. Τσίπρα και Τατούλη. Οπωσδήποτε, υπήρξε αντιπαράθεση και μεταξύ του κ. Τζαμουράνη και του κ. Στρατηγάκου, Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος κάλεσε, μάλιστα, τον κ. Τζαμουράνη "Να πάτε σε ένα στούντιο και να τα δώσετε όλα, αν θέλετε να δώσετε σόου!"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.