Πολιτικη

Τέλη Ιουνίου το 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Απόδημων Αρκαδίας

Μία πρώτη συνάντηση, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, στην Τρίπολη, με τον Πρόεδρο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Βασίλη Γιαννακάκο για την οργάνωση του 9ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Απόδημων Αρκάδων.

O Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

"Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου στην Τρίπολη από το Παγκόσμιο Παναρκαδικό Συμβούλιο, την προεδρία του οποίου έχει η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Με τον φίλο Βασίλη συζητήσαμε το πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Κοινός στόχος είναι το Συνέδριο να έχει έναν άλλο "αέρα", ώστε να υπάρξει συμμετοχή κυρίως νέων αλλά να υπάρξει και ουσιαστικό αποτέλεσμα. Βαρύτητα θεωρούμε πως πρέπει να δοθεί στη Νεολαία καθώς και στην ανάπτυξη επιχειρηματικών σχέσεων και φυσικά θα συζητηθούν και όλα τα θέματα που τίθενται σε κάθε ανάλογο συνέδριο, για να δούμε την πορεία τους.

Θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις και θεωρώ πως το Συνέδριο θα είναι οργανωμένο από κάθε άποψη και θα έχει αποτέλεσμα για το καλό και της Αρκαδίας μας και των απόδημων αδελφών μας".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.