Πολιτικη

Mέσω... Περιφέρειας λύση στην ύδρευση Αρκαδίας

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου θα συνεδριάσει την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018, στις 4 το απόγευμα,, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης με ένα εκ των θεμάτων να αφορά την ύδρευση της Αρκαδίας

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Σαράντου Αλεξανδρή με θέμα: Κατάργηση μονάδας του ΑΔΜΗΕ από την Τρίπολη.

Επερώτηση των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Νίκου Γόντικα και Βαγγέλη Γούργαρη, με θέμα: Ζοφερό το μέλλον που ετοιμάζουν για την Μεγαλόπολη.

Επερώτηση των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Σταύρου Χρυσαδάκου και Σαράντου Αλεξανδρή με θέμα: Λήψη μέτρων για την προστασία του Ευρώτα.

 

Επερώτηση των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, Σταύρου Χρυσαδάκου και Σαράντου Αλεξανδρή με θέμα: Δημόσια καταγγελία του Δημάρχου Κορινθίων κ. Πνευματικού για πιστοποιήσεις ανύπαρκτων εργασιών στο φράγμα του Ασωπού. 

 

Έγκριση σύναψης Ιδιωτικού Συμφωνητικού Χρησιδανείου μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, με σκοπό την παραχώρηση κατά χρήση του μηχανήματος καθαρισμού ακτών με φορέα έλξεως και για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή του έως την 31-12-2019.

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλειφέρη – Καραθανάση.

 

Έγκριση διοργάνωσης Νύχτας Εκπτώσεων, το Σάββατο 3/3/2018, στην Τρίπολη.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας.

 

Έγκριση  2ης αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου οικ. Έτους 2018 (μεταφορά μαθητών, Ενεργειακή Κοινότητα).

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.

 

Έγκριση έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου Δ' τριμήνου 2017.

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου

 

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης “Πρόγραμμα προβολής μέσα από τη διοργάνωση και τη φιλοξενία συνεδρίων διεθνούς εμβέλειας, με πεδίο εφαρμογής την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας”, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.

 

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν.3852/2010 μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. και του  Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Υδατικών Έργων Μεθυδρίου, για το έργο «Δίκτυα ύδρευσης των Τ.Κ.Βλαχέρνας, Δάρα, Λίμνης, Ορχομενού, Παλαιοπύργου, Παναγίτσας, Χωτούσας της Δ.Ε. Λεβιδίου και των Τ.Κ. Αρτεμισίου, Κάψια Λουκά, Ζημιάδες της Δ.Ε. Μαντινείας, Νεοχωρίου, Ζευγολατιού της Δ.Ε. Κορυθίου και Αγ. Βασιλείου, Πελάγους του Δήμου Τρίπολης».

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Ευάγγελος Γιαννακούρας. 

 

Έγκριση σύναψης τροποποιημένης Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν.3852/2010 μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Oιχαλίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Πελοποννήσου για την Πράξη: «Αναπλάσεις οδών από κόμβο 7ης Ε.Ο (Κέντρο Υγείας Μελιγαλά) προς πλατεία Αγ. Ιωάννου έως είσοδο Βιομηχανικής Ζώνης, Α΄ ΦΑΣΗ».

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Ελένη Αλειφέρη - Καραθανάση. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.