Πολιτικη

Βλάσης: Ο Τσίπρας κατέβηκε φοβισμένος στην Τρίπολη!

Καλεσμένος στην εκπομπή "Αταίριαστοι" ,με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ήταν σήμερα, Τρίτη (6/3) ο βουλευτής ΝΔ Αρκαδίας Κώστας Βλάσης.

 

Ο κ. Βλάσης σχολίασε θέματα της επικαιρότητας και μεταξύ άλλων τόνισε πως "ο κόσμος ντρέπεται να πει ότι είναι αριστερός λόγω της κακής κυβερνητικής πολιτικής". Ο Βουλευτής της Ν.Δ. στην Αρκαδία, ο οποίος είχε απέναντί του την Βουλευτή Β' Πειραιώς του Σύριζα, κ. Καρακώστα, στηλίτευσε την πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της ασφάλειας, εστιάζοντας στην ανικανότητα, κατά τη γνώμη του, του αρμόδιου Υπουργού, κ. Τόσκα.

Eπίσης, δήλωσε, πως ελπίζει η Κυβέρνηση να υπερψηφίσει τη σύσταση προανακριτικής, σχετικά με τους τρεις νυν Υπουργούς και την υπόθεση Novartis, όπως η Νέα Δημοκρατία υπερψήφισε τη σύστασή της για τα δικά της στελέχη. Να θυμίσουμε πως η Νέα Δημοκρατία έχει ζητήσει προανακριτική επιτροπή για τους κ. Ξανθό, Πολάκη και Κουρουμπλή σχετικά με τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών για το αδίκημα της απιστίας. Η απόφαση περί σύστασης αναμένεται να παρθεί από τη Βουλή, την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018.

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα επεισόδια που σημειώθηκαν την προηγούμενη Τρίτη κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στην Τρίπολη, μεταξύ ΜΑΤ-διαδηλωτών. Δήλωσε χαρακτηριστικά "πρώτη φορά είδαμε κλούβες να αποκλείουν το κέντρο. Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας ως ένας φοβικός Πρωθυπουργός".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.