Πολιτικη

Τρίπολη: "Κενό" δυο εβδομάδων στην αποκομιδή απορριμμάτων

Για λόγους υπηρεσιακούς αλλά και λόγω της διαδικασίας μετάβασης σε άλλο καθεστώς που θα ακολουθήσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο θέμα της καθαριότητας, θα υπάρξει ένα διάστημα μη "κανονικής" αποκομιδής των απορριμμάτων στην Τρίπολη

 

Με την αφορμή αυτή, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τρίπολης, κ. Παπαδημητρίου, ζήτησε τη συνεργασία των πολιτών, καθώς, όπως τόνισε η περίοδος της ανοίξεως χαρακτηρίζεται από κλάδεμα δένδρων καθώς και καθαρισμό μπάζων από οικόπεδα εντός του αστικού χώρου.

 

Ο κ. Παπαδημητρίου ζήτησε από τους δημότες να έχουν τοποθετήσει τα προαναφερθέντα υλικά σε κατάλληλες σακούλες, πλησίον των κάδων, καθώς, για κάποιο χρονικό διάστημα, θα υπάρξει έλλειψη υπαλλήλων στην καθαριότητα αλλά και μηχανημάτων, όπως είναι το σχετικό όχημα με "αρπάγη".

 

Η ενημέρωση από τον κ. Αντιδήμαρχο αναφερόταν, έμμεσα, και στις  προσλήψεις για τον τομέα της καθαριότητας, καθώς, όπως είναι γνωστό, έχουν εγκριθεί αρκετές θέσεις στη συγκεκριμένη υπηρεσιακή κατηγορία και για την Τρίπολη αλλά η σχετική διαδικασία, μέσω ΑΣΕΠ, έχει καθυστερήσει.

 

Τέλος, ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε πως, δυστυχώς, είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο της κλοπής των σιδερένιων καπακιών που χρησιμοποιούνται για το κλείσιμο των φρεατίων της Τρίπολης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.