Πολιτικη

Παυλής: Να εύχεστε όλοι σας να είναι μόνιμο το "Μεγαβούνι" (video)

Συνέντευξη παραχώρησε, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου της 12ης Μαρτίου 2018, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Παυλής, με αντικείμενο την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων στην τοποθεσία "Μεγαβούνι"

Ο κ. Παυλής δήλωσε πως το έργο προχωράει κανονικά και οι όποιες καθυστερήσεις οφείλονται σε τεχνικά ζητήματα, διαδικαστικής φύσεως θέματα και τις καιρικές συνθήκες.

Όσον αφορά τους κατοίκους της περιοχής που αντιδρούν στο έργο, ο κ. Παυλής, αφού δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει που είναι το πρόβλημα, τόνισε:

 

Πληροφορήθηκα ότι κάποιοι πολίτες θέλουν να παραμείνει το καθεστώς που υπήρχε και παλιότερα. Χρειάζεται όμως σοβαρότητα σε αυτό το θέμα. Ο Δήμος θα κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει, σύμφωνα και με τις αδειοδοτήσεις που έχει στα χέρια του. Να ευχηθείτε όλοι σας αυτό να είναι και το μόνιμο έργο, καθώς το κόστος για τους πολίτες θα είναι μηδενικό ή πολύ χαμηλό. Αν αυτό ενοχλεί κάποιους, θα έχουμε συγκρούσεις. Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.