Πολιτικη

Ένταση περί θέματος προ ημερησίας στο Περιφερειακό (photos)

Για ένα.."καπρίτσιο" του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Νίκου Πατσαρίνου, τουλάχιστον όπως είπε η κ. Νικολάκου, απορρίφθηκε συζήτηση για προ ημερησίας διατάξεως θέμα που αφορά τη Μεσσηνία

Η κ. Νικολάκου κατηγόρησε τον κ. Πατσαρίνο πως για "τυπικούς λόγους"-επειδή όπως είπε ο επικεφαλής της "Πελοπόννησος Πρώτα", δεν είχε λάβει το θέμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου-, καθυστερεί την απόφαση για ένα έργο που αναμένεται επί πολλά χρόνια από τους Μεσσήνιους- πρόκειται για έργο οδοποιίας στην περιοχή των Γαργαλιάνων.

Ο κ. Πατσαρίνος, από την άλλη, δήλωσε πως δεν είναι θέμα τυπικής φύσεως αλλά αποτελεί μόνιμη πρακτική της Περιφερειακής Αρχής να μην ενημερώνει εγκαίρως για διάφορα σημαντικά θέματα τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, υπονοήθηκε πως αυτό γίνεται για να περνάνε θέματα "νύχτα", κατά το κοινώς λεγόμενον..

 

Ωστόσο, η κ. Νικολάκου αρνήθηκε αυτές τις αιτιάσεις του κ. Πατσαρίνου και τόνισε πως "αυτός είναι ο κ. Πατσαρίνος, να τον χαίρονται οι Μεσσήνιοι!"

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως, με αφορμή αυτή την αντιπαράθεση, το κλίμα, κυρίως μεταξύ της κ. Νικολάκου και του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, ήταν τεταμένο, αναγκάζοντας τον Πρόεδρο, κ. Στρατηγάκο, να υψώσει τον τόνο της φωνής του για να επιβάλει την τάξη.

Τελικά, μετά από ονομαστική ψηφοφορία, για δυο ψήφους απορρίφθηκε η συζήτηση του θέματος που προκάλεσε τις αντιπαραθέσεις.

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.