Πολιτικη

"Ο Δήμαρχος στερεί στους πολίτες την πλουραλιστική ενημέρωση"

Τον αποκλεισμό ορισμένων ΜΜΕ, στην εκδήλωση για τη διαχείριση των απορριμμάτων που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (19/3), σχολίασε ο Επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο", Κώστας Τζίουμης.

"Σχετικά με τον αποκλεισμό ορισμένων ΜΜΕ από την εκδήλωση για τη διαχείριση των απορριμμάτων από τον δήμαρχο, θεωρώ το γεγονός απαράδεκτο. Δεν είναι δυνατόν σε μία δημόσια εκδήλωση, σε δημόσιο χώρο, να καλούνται επιλεκτικά ορισμένα μόνο ΜΜΕ και άλλα να αποκλείονται. Είναι ξεκάθαρα θέμα ισονομίας, δημοκρατίας  και αντικειμενικής πληροφόρησης των πολιτών. Τι φοβάται δηλαδή ο δήμαρχος και αποκλείει κάποια μέσα; Δεν θέλει να πληροφορηθούν οι πολίτες τι σχεδιάζει; 

Για ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα, που απασχολούν το δήμο μας, αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων, για το οποίο στα 31\2 έτη της διοίκησης του κ Παυλή ,το μόνο που έχει γίνει είναι η ανεξέλεγκτη χωματερή του Αγίου Βλάσση, ο δήμαρχος επιλέγει σήμερα με αυτή του την ενέργεια, να στερήσει στους πολίτες την πλουραλιστική ενημέρωση, αποκλείοντας την παρουσία των περισσοτέρων ΜΜΕ της περιοχής μας στην εκδήλωση. Πρόκειται για άλλη μαύρη σελίδα της διοίκησης του κ. Παυλή, που μας γυρνάει πολλά χρόνια πίσω.

Για αυτό καθευατό το έργο στο Μεγαβούνι η θέση η δική μας είναι, ότι έχουμε ακούσει μόνο μεγάλα λόγια και μόνο μεγάλα ψέματα από τον κ. Παυλή για το συγκεκριμένο έργο, αλλά και γενικότερα για όλα τα θέματα του δήμου μας, που δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να σχολιάζουμε κάθε φορά τις φαντασιώσεις του. Θα σχολιάσουμε μόνο αν δούμε συγκεκριμένες πράξεις κι όχι μόνο λόγια".

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.