Πολιτικη

Σχόλιο Σμυρνιώτη για τον αποκλεισμό των ΜΜΕ

Τον αποκλεισμό ορισμένων ΜΜΕ, στην εκδήλωση για τη διαχείριση των απορριμμάτων που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (19/3), σχολίασε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σμυρνιώτης.

(Δελτίο Τύπου)

Ο κ. Παυλής επιβεβαίωσε σήμερα για μια ακόμα φορά ότι όταν αδυνατεί να απαντήσει σε απλά και λογικά ερωτήματα που του τίθενται κάθε φορά που συγχέει τη φαντασία του  με την πραγματικότητα – γεγονός ιδιαίτερα έντονο τελευταία ιδιαίτερα στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων – καταφεύγει σε ενέργειες που σκοπό έχουν να καταπνίξουν κάθε φωνή που αντιτίθεται στους Μουσολινικού τύπου παραληρηματικούς μονολόγους του.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και ο επιλεκτικός σημερινός αποκλεισμός ΜΜΕ από την σημερινή "παρουσίαση" που όπως έλεγε στην πρόσκλησή του:

"…θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν και καταλάβουν καλύτερα την πρότασή μας για την διαχείριση των απορριμμάτων με μηδενικό κόστος κατασκευής εγκαταστάσεως, διαχείρισης και με μηδενικό υπόλειμμα, μια πρόταση που αναφέρθηκε στο τελευταίο Περιφερειακό Αναπτυξιακό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη και που με λίγα λόγια, αποτελεί ότι πιο σύγχρονο και συμβατό υπάρχει με τον ΕΔΣΝΑ και την ισχύουσα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.  

Η βασική ιδέα και επιδίωξη είναι γίνει μια εξειδικευμένη τεχνική παρουσίαση, να δοθούν απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ουσία της πρότασης σε τεχνικό επίπεδο, αλλά και να συζητήσουμε σχετικά με τα προτεινόμενα επόμενα βήματα".

Βέβαια απέφυγε να αναφέρει ποιοι είναι οι "παρουσιαστές" της "πρότασης" σε αντίθεση με το Μάρτιο του 2016 που και τότε παρουσίασε – με μόνο αποτέλεσμα την κατασπατάληση κάποιων χιλιάδων ευρώ από τον προϋπολογισμό του Δήμου – πρόταση Αυστριακής Εταιρείας.

Προφανώς "εμπνέεται" κάθε Μάρτη ζυγού έτους για ανακοίνωση πρότασης "λύσης" του προβλήματος των απορριμμάτων.

Ελπίζω δε οι "παρουσιάσαντες" τη σημερινή "πρόταση" να μην είναι σαν τους αλήστου μνήμης "επενδυτές" δια των οποίων διαχρονικά "πουλάει" φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

Καταλαβαίνουμε  το αδιέξοδο στο οποίο καταλήγει  η υπόθεση "'Αγιος Βλάσης" όπου πλέον τα απορρίμματα αποτίθενται και εκτός του ιδιωτικού μισθωμένου χώρου σε πραγματικά δασική έκταση και την πρεμούρα του να μετακομίσει άρον – άρον στο "Μεγαβούνι" εκστομίζοντας ασύστολα ψέματα σχετικά με τις εγκρίσεις, αδειοδοτήσεις και εν τέλει τη νόμιμη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τον χώρο αλλά ας καταλάβει έστω και την ύστατη στιγμή ότι δεν δικαιούται να εξευτελίζει ένα Δήμο Πρωτεύουσα Περιφέρειας  με τις ασυναρτησίες και ανοησίες που διατυμπανίζει ακόμα και ενώπιον των κορυφαίων θεσμικών παραγόντων της Χώρας.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.