Πολιτικη

Σμυρνιώτης: "Προσπαθεί να επιβληθεί με κραυγές ο κ. Παυλής"

Στον arcadia938 μίλησε ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, σχετικά με την απόφαση του κ. Παυλή, για επιλεκτικό αποκλεισμό των μέσων ενημέρωσης, από ενημερωτική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης στις 19 Μαρτίου 2018.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας δήλωσε: "Αυτό που υποστήκατε, τα μέσα ενημέρωσης χθες, εμείς το υφιστάμεθα σε κάθε συμβούλιο. Όταν δεν έχεις κάτι να το τεκμηριώσεις προσπαθείς προφανώς με κραυγές και με φίμωση να επιβληθείς."

Στη συνέχεια ο κ. Σμυρνιώτης τόνισε ότι: " Η μόνη διαχείριση που έχει γίνει είναι να έχουμε βάλει 50.000 στον Άγιο Βλάση και να κουνάμε το δάχτυλο στον οποιοδήποτε. Αυτό είναι λυπηρό για την πόλη και τους πολίτες."

Τέλος ο κ. Σμυρνιώτης είπε χαρακτηριστικά: "Όσο πλησιάζουμε προς τη λήξη της θητείας πιστεύω πως αυτή η αντιδημοκρατική συμπεριφορά θα γίνεται όλο και πιο εμφανής...Δεν ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό...Θυμίζει άλλες εποχές αυτό..."

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.