Πολιτικη

Τρίπολη: Συνέντευξη Τύπου για την αντιμετώπιση των εντόμων

Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Μαρτίου και ώρα 12:00 π.μ. για την αντιμετώπιση των εντόμων, στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

"Στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης για την εφαρμογή του έργου: «Υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος κινδύνων που προκύπτουν από έντομα διαβιβαστές (κουνούπια, σκνίπες, φλεβοτόμοι). 

Ανάπτυξη μηχανισμού ταχείας αντίδρασης και καταπολέμησης εντόμων διαβιβαστών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και δημιουργία δομής ελέγχου, επιτήρησης και επαγρύπνησης των νόσων που προκύπτουν από έντομα διαβιβαστές» για την τριετία 2018 – 2019 – 2020, θα δοθεί συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 26/03/2018 και ώρα 12:00 π.μ. , στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Στη συνέντευξη θα παρευρεθούν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού κα Ελένη Παναγιωτοπούλου, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, ο καθηγητής Ιατρικής και επιστημονικά υπεύθυνος του έργου κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου και ο Δ/ντης Δημόσιας Υγείας και πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής παρακολούθησης του έργου κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Στη συνέντευξη θα παραστούν ειδικοί επιστήμονες της τεχνικής υποστήριξης του προγράμματος."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.